Wie zijn wij?

Graag stellen wij ons even voor! Wij zijn Heike van Lenthe en Chantal Bosma. Wellicht dat je ons kent als vrijwilligers bij de Games-n-Stuff LARP-evenementen, respectievelijk als SL en VL op de Quon. Na het opdoen van enkele jaren ervaring bij de GnS waren wij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de vorm van het zelf organiseren van een evenement van A tot Z. Toen wij zagen dat de Kentering door gebrek aan teamleden niet door kon gaan, telden wij 1 en 1 bij elkaar op en zijn wij in gesprek gegaan met Jonathan, Lisette en Thom om het evenement over te nemen en onder nieuw bewind voort te zetten.

Heike regelt de faciliteiten en de catering. Chantal regelt het verhaal en het contact met figuranten en spelers. Wij zijn het beste bereikbaar op dekenteringlarp@gmail.com.

 

Dankbetuigingen

De Kentering is in 2014 opgestart als LARP onder de organisatie Games-N-Stuff. De drie edities van De Kentering onder deze organisatie hebben het evenement gevormd tot wat het is vandaag de dag, en wij, als kersverse organisatie die in hun voetsporen zullen treden zijn hen onze dank verschuldigd.

Alle foto’s getoond op deze website zijn het werk van Robert Bruggeling, Jessica Pol en Chantal Bosma.

Tenzij anders vermeld zijn de symbolen gemaakt door Eva Hageman en Reno van Oostrum.