De Kentering V

Dames en heren,

Met enig enthousiasme kunnen we bij deze de datum voor de vijfde editie van de Kentering bekend maken, en wel de 25ste tot en met de 27ste januari 2019. Het evenement zal wederom plaatsvinden op groepsaccommodatie De Kievit, gebouw de Herdgang, te Esbeek.

Vanaf heden is het dan ook mogelijk om je in te schrijven voor ons evenement. Inbegrepen in de deelname zit (naast natuurlijk een te gek evenement vol van intrige, politiek en emotioneel spel): een overdekteslaapplek op een vast bed in één van de slaapzalen, het hele weekend door koffie en thee, tweemaal ontbijt, en avondeten in de vorm van een historisch geïnspireerd buffet op de zaterdag. Lunch, tussendoortjes, snacks, (alcoholische) drankjes en dergelijke zaken zijn uiteraard bij ons de hele dag door (voor een klein prijsje) verkrijgbaar aan de bar.

Ook dit jaar betalen spelers en figuranten hetzelfde tarief. We hebben besloten het inschrijvingsgeld dit jaar op de volgende wijze te regelen:

Deelnemers die zich voor 31 augustus hebben ingeschreven (en hebben betaald), betalen 65 euro.
Deelnemers die zich tussen 1 september en 31 december hebben ingeschreven (en hebben betaald), betalen 70 euro.
Deelnemers die zich tussen 1 januari en 24 januari hebben ingeschreven (en hebben betaald), betalen 75 euro.

Je inschrijven kan door op onderstaand formulier je informatie achter te laten, dan krijg je binnen een week een mail van ons terug met alle benodigde gegevens, en kan de voorpret beginnen, te beginnen uiteraard met de baravond op 25 op 26 augustus!

Link naar het inschrijfformulier De Kentering V: https://goo.gl/forms/qp9Dp3Hdk6Fq6Jz22

Heike & Chantal