Informatie De Kentering 2018

 

Lieve deelnemers,

Wat een enthousiasme! Wij voelen ons meer dan warm onthaald en gaan vol goede moed de voorbereidingen in! Gezien wij op organisatorisch vlak nogal wat veranderingen gaan doorvoeren zal dit eerste bericht uitlichten wat we allemaal ander gaan doen en wat dit voor jullie betekent!

Ten eerste, wij hebben besloten niet langer de Wolfskuil te Ommen af te huren, maar het evenement te verplaatsen naar Accommodatie De Kievit, gebouw De Herdgang te Esbeek (nabij Tilburg). Deze prachtige locatie biedt dusdanig meer voordelen dat voor ons de keuze snel gemaakt was (binnen zitplekken en in-spel slapen voor iedereen!). Voor sommigen zal deze locatie wat dichter bij huis zijn, houzee! Voor de mensen voor wie het wat verder weg is, wij hopen op jullie begrip en dat jullie alsnog de investering willen maken om de Kentering te blijven bezoeken. Ook in-spel zullen onze personages zich naar een nieuwe locatie begeven, maar daarover later meer!

Ten tweede, de ticketprijs! Een groot voordeel dat deze nieuwe locatie biedt is dat de ticketprijs omlaag kan, en wel naar 65 euro voor alle deelnemers. Wij trekken het verschil tussen de figuranten- en spelerstickets gelijk omdat wij van mening zijn dat onze figuranten minstens zoveel spel genieten en in-spel zijn als onze spelers. Wij willen dat deelnemers bewust de keuze maken of zij het verhaal willen dragen of juist meemaken zodat iedereen kan doen waar hij het meeste van geniet, de financiële factor die voorheen mensen dwong ‘toch maar’ te figureren strepen wij weg.

Daarbij, met het oog op de kwaliteit, maken wij van de figuranten-inschrijving een gesloten inschrijving. Natuurlijk zijn alle deelnemers met reeds bestaande figurantenkarakters meer dan welkom om weer terug te komen, graag zelfs! En natuurlijk zullen er ook nieuwe figurantenrollen verschijnen, maar hier zullen wij mensen persoonlijk voor vragen, danwel in gesprek gaan met mensen die door jullie zijn aangedragen als geschikte en gemotiveerde figuranten! Schroom dus niet om ons een mailtje te sturen als je juist wel wilt figureren maar wij je over het hoofd hebben gezien.

Inbegrepen in dit ticket zit een overdekte slaapplek op een vast bed in een van de slaapzalen, het hele weekend door koffie en thee, tweemaal ontbijt, en avondeten in de vorm van een historisch geïnspireerd buffet op de zaterdag.

Lunch, tussendoortjes, snacks, (alcoholische) drankjes en dergelijke zaken zijn uiteraard bij ons de hele dag door (voor een klein prijsje) verkrijgbaar aan de bar.

En als laatste natuurlijk, dat waar jullie allemaal op hebben zitten wachten: de datum! De Kentering 2018 vindt plaats op: 26 tot en met 28 januari!